Dictation Anywhere op HealthCare Event

Cedere presenteerde Dictation Anywhere op het Event van HealthCare samen met Philips Audio.

 

De nieuwe SpeechMike AIR, draadloze microfoon, werd getoond en de bezoekers konden zelf testen.

 

De futuristische handmicrofoon van Philips werd door menig bezoeker gezien als een scheerapparaat. In de Zorg is Philips minder bekend met dicteren en spraakherkenning. 

Dat Dictation Anywhere geschikt is voor medewerkers in de Zorg, werd duidelijker op het congres. Hoe vaak we de reactie kregen, perfect.. dit is wat we zoeken, is ontelbaar. En dan niet alleen voor innovatieve bedrijven maar ook uit de hoek van GGZ instellingen, deskundigen en adviseurs, en accountmanagers. 

Ja, zeer geschikt voor accountmanagers van de verkoopafdeling of Sales, die veel onderweg zijn. Zij die bezoekverslagen moeten schrijven voor in  het CRM, het is uiterst belangrijk werk en wordt vaak onderschat.

 

Accountmanagers in de HealthCare gebruiken zowel medische termen als productnamen. Deze woorden worden aan het lexicon toevoegen.

 

Dat is dan weer het voordeel van Dictation Anywhere, overal dicteren met eigen woordenschat.

 

Vooraf toegevoegde woorden of tijdens het verwerken gecorrigeerd. Alles om het werk completer, eenvoudiger en accurater te maken. Aan verslag leggen hebben accountmanagers vaak een hekel en wordt tot op het laatst uitgesteld.

Naast accountmanagers kregen we ook vaak de vraag naar spraakherkenning voor psychiaters. Zij zijn ook veel onderweg, van de ene locatie naar de andere, of tijdens huisbezoeken. We hebben al meerdere psychiaters als klant en zij zijn erg tevreden over deze werkwijze van dicteren en spraakherkenning. De backoffice verwerkt de teksten zodat de arts enkel met zijn vak bezig is. 

Maar wat deed Philips daar dan?

Natuurlijk kan er naast een smartphone ook gebruik gemaakt worden van een voicerecorder.

e meest gebruikte in deze is de Philips SpeechAir. Een beveiligde omgeving.

 

Wil je dicteren aan een bureau en niet via een smartphone dan is een handmicrofoon SMP4000 van Philips aan te bevelen.

Tot 20 meter afstand van de computer, ijsberend of op weg naar de koffie, is het dicteren geen probleem. Meer over dit product op de volgende site.

 

 

 

Alles bij elkaar een zeer geslaagd event en ook wij hebben daar even op geproost. 

 

HealthCare event: HealthValley bedankt voor de geslaagde dag.