121 % meer omzet bij gebruik spraakherkenning door accountmanagers
Meer omzet met spraakherkenning. 121 % meer omzet. Return of investment of terugverdientijd is zeer kort bij gebruik van Dictation Anwyhere door buitendienst accountmanagers en vertegenwoordigers. Nog meer opbrengsten wanneer er een backoffice is.

Blog: Door deze methode van verslagleggen heb ik meer tijd en aandacht voor de klant wat ook direct meer resultaat oplevert. Zoals je weet wordt 20% meer aandacht aan de klant omgezet in 121% meer omzet. En ‘s avonds nog na het eten de informatie verwerken is niet meer nodig.

MobileIron is een leverancier van Mobile Device Management (MDM). Door de app van Dictation Anywhere in een MobileIron omgeving te draaien is de security nog hoger.

Nieuw personeel op helpdesk. Door enorme toename klanten Dictation Anwyhere producten. Dicteren op smartphone. Met en zonder spraakherkenning.

Cedere presenteerde Dictation Anywhere op het Event van HealthCare samen met Philips Audio. De nieuwe SpeechMike AIR, draadloze microfoon, werd getoond en de bezoekers konden zelf testen. De futuristische handmicrofoon van Philips werd door menig bezoeker gezien als een scheerapparaat. In de Zorg is Philips minder bekend met dicteren en spraakherkenning.

Vreemde eend in de bijt? Het valt mee. We zien een verschuiving van werkzaamheden bij de accountant. Naast het maken van rapporten, wat tegenwoordig veel wordt geautomatiseerd is advisering belangrijker.

GGZ Dimence gebruikt op diverse manieren spraakherkenning in de instelling. Een afdeling, waar veel gedicteerd wordt, werkt sinds jaren met Dictation Anywhere.