partners

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner die je kan helpen met je vraagstukken, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn niet gebonden aan bepaalde leveranciers of producten, maar kijken naar wat het beste past bij jouw wensen en behoeften. Wij geven je onafhankelijk en deskundig advies, zodat je de juiste keuzes kunt maken voor jouw situatie. 

 

Onze organisatie heeft een breed netwerk van partners op het gebied van hardware, software en ICT-oplossingen. Wij helpen je graag om de beste keuze te maken voor jouw specifieke behoeften en wensen. Wij bieden deskundig en onafhankelijk advies over de verschillende mogelijkheden die onze partners bieden.

 

Wij zijn onafhankelijk van de leveranciers van spraakherkenningstechnologie en kunnen je daarom het beste advies geven voor jouw specifieke situatie. Of je nu kiest voor Philips, Olympus, Grundig, BigHand, Nuance, Google, Microsoft of een andere aanbieder, wij zorgen ervoor dat je de juiste oplossing krijgt die past bij jouw wensen en behoeften.