Wat zeggen klanten

We combineren die kennis om iedere organisatie een aanpak op maat te bieden. Hoe complex de uitdaging ook is, we zijn een sparringpartner op niveau die naast je staat en kansen helpt signaleren en benutten.JUSTUS MEDISCHE EXPERTISE maakt dicteer proces lean

Justus Medische Expertise  B.V. ondersteunt al ruim 25 jaar opdrachtgevers en medisch experts bij het verrichten van (multidisciplinaire) expertises door middel van administratieve en logistieke ondersteuning,  waarbij altijd de onafhankelijke medische basis als einddoel wordt bewaakt. Opdrachtgevers zijn onder meer verzekeraars, letselschade specialisten en advocaten.

 

Lees Verder >>>

 

 

Direct dicteren nadat we een patiënt gezien hebben is nu onze norm

 

 De artsen van KINOS Revalidatie zijn tevens gespecialiseerd in schouderproblematiek. KINOS Revalidatie heeft, in samenwerking met de afdeling Orthopedie van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen en de afdeling Neurologie van het UMC St Radboud,  4 effectieve multidisciplinaire behandelprogramma’s opgezet. Deze behandelprogramma’s vinden op diverse plekken in Nederland plaats. 

 

Lees verder >>>

 

 

Bosch en Berg Letselschade Specialist maakt dicteerproces lean

Om de kwaliteit van het dicteerproces te optimaliseren is er gezocht naar een nieuwe, veilige en snellere methode. Versnelling van doorlooptijd en daardoor kostenbesparend. Servicegerichter. Veiligheid van persoonsgegevens is hierbij van essentieel belang. 

 

 

Bosch & Berg heeft gekozen voor Dictation Anywhere, lees verslag >>>

  • De letselschadespecialist spreekt de tekst in via de app op de smartphone
  • De secretaresse ontvangt binnen enkele minuten de tekst en controleert de tekst in plaats van dat ze deze zelf typt
  • De correcte tekst wordt in Word geplaatst
  • De letselschadespecialist controleert het document

 De doorlooptijd is flink teruggebracht en het werkt kosten besparend