Dictation Anywhere - dicteren onderweg en overal


Spraakherkenning voor jouw bedrijf of organisatie

Gemak dient de mens..

Je wilt niet te veel tijd besteden aan dingen die je vaak moet doen, zoals rapporten schrijven, verslagen maken of de voortgang bijhouden. Dit zijn allemaal taken die je misschien liever niet doet, maar die wel nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan een arts die veel tijd kwijt is aan het rapporteren van zijn bevindingen. Of een advocaat die zijn zaak moet onderbouwen met teksten. Voor hen is het optimaliseren van hun teksten een must.

 

Een snellere en makkelijkere manier om teksten te maken, is door te dicteren. Zo bespaar je tijd, verminder je de belasting van je lichaam en houd je meer energie over. Dicteren is een efficiënte manier van werken die je kan helpen om betere teksten te schrijven.

Medisch

Medisch

Legal

Juridisch

Overige

Overige markten

Voordelen: naast financiële besparing, lagere lichamelijke belasting, meer tijd

 

  • Primaire besparing hebben we het over de tijdwinst; dus een financiële winst.
    Sneller verslaglegging, besparing backoffice, besparing kantoorkosten, onderweg dicteren, betere klantcontacten, betere service.

  • Secundaire besparing hebben we het vooral over de niet direct zichtbare besparing maar die wel van invloed is op langere termijn. Stress reductie, minder lichamelijke belasting, snellere verslaglegging, betere overdracht collegae.

  • Jouw besparing. We verzorgen, op aanvraag, een persoonlijk ROI rapport gebaseerd op vooronderzoek. Wat is de te verwachte besparing?

Winscribe dictate