Legal: Dictation Anywhere voor juridisch

Houd je bezig met je kernkwaliteit

Dictation juridisch

Spraakherkenning voor advocatie, novacatie, bedrijfsjuristen en meer..


Dictation Legal

 

Juridisch dicteren is een efficiënte manier om juridische documenten te maken. Met een Workflow Server van Winscribe en een Dragon Legal server kunt u kiezen tussen mobiel dicteren met spraakherkenning of digitaal dicteren met opdrachten voor de secretaresse, autotexten en sjablonen. 

 

Veel vooruitstrevende advocatenkantoren maken gebruik van Nuance en SpeechLive van Philips, die beide een mobiel apparaat voor het dicteren en dicteeroplossingen in de cloud aanbieden. 

 

De nauwkeurigheid van de herkenning is essentieel voor de kwaliteit van de documenten. Daarom is het belangrijk om regelmatig de scores te controleren en indien nodig te verbeteren door juridische termen of specifiek jargon toe te voegen.

Philips SpeechAir

Voicerecorder en smartphone

Als advocaten hun dictaten willen opnemen, hebben ze een digitale voicerecorder nodig die makkelijk te bedienen is. Dat is geen enkel probleem, want ze hoeven alleen maar de compacte voicerecorder in het docking station te plaatsen, en de dictaten worden automatisch geüpload.

 

Ook smartphone apps van Apple of Android zijn een goede optie, want de microfoonkwaliteit van de moderne mobiele telefoons is van hoge kwaliteit.

 

Dictation Apps zoals die van Philips en Olympus zorgen voor een veilige verzending van de dictaten, want ze gebruiken versleutelde berichten en communicatie via het internet.

 

Zo kunnen advocaten overal ter wereld en op elke locatie werken, waar ze maar willen.